qq1qq111
2

INGREDIENTELE RU-21

In scopul prelucrarii rapide a alcoolui din corp si deci eliminarii efectelor lui negative, formula ingredientelor din RU-21 este special conceputa pentru a produce anumite reactii biochimice menite sa creasca functiile enzimatice ale corpului. In acelasi timp produsul va ajuta oxigenarea celulelor mentinind astfel ridicate nivelele de energie si permitind cailor metabolice sa functioneze optim.

EFECTE NEDORITE SI CONTRAINDICATII:

Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depãsi doza zilnicã recomandatã.

Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa trateze sau sa previna maladii.
Acest produs este inregistrat in UE si a primit notificarea de la Instititutul de Bioresurse Bucuresti.

Vitamina C
Vitamina C este un puternic anti-oxidant in special la nivelul sistemului nervos central , al ficatului si al tesuturilor cu activitate hormonala.  Vitamina C ajuta glandele cortex adrenale care produc hormonii anti-stress.
Acizii Succinic si Fumaric
Acesti acizi sint substraturile care sint esentiale in metabolismul alcoholului si foarte importanti in ciclul numit Krebs. Acidul Succinic si Fumaric fac sa creasca oxidarea aerobica in mitocondrii prin activarea celui de al doilea semi-ciclu ai acizilor tri-carboxilici. Substratul succinic , care este independent de dehidrogenaza , previne si impiedica reziduurile toxice rezultate in urma consumului de alcohol sa provoace hypoxia, care la rindul ei este cauzata atit de acumularea de metaboliti partial oxidati sau ne-oxidati cit si de impiedicarea  oxidarii NADH la nivelul procesului de respiratie a celulelor

L-Cisteina
L-cisteina este un amino acid important care suporta functii numeroase in organismul uman. Persoanele cu sistemul imunitar compromis (cum ar fi tinerii, batrinii sau persoanele expuse la factori de poluare),pot beneficia de suplimentarea cu L-Cisteina datorita propietatilor imuno-protectoare remar-cante ale acesteia.Suplimentarea cu L-cisteine poate fi cea mai eficienta cind este folosita impreuna cu vitamina E, vitamina C, vitamina B6 , calciu si seleniu.

Acid Alfa Lipoic
Acidul Alfa Lipoic serveste ca o coenzima in ciclul si in productia de energie la nivel celular.
Acest acid neutralizeaza radicalii liberi in cellule atit in zonele grase cit si cele apoase
Acidul Alfa Lipoic Acid joaca un rol sinergistic si in activitatea de anti-oxidare si recicleaza in mod direct Vitamina C extinzind durata de viata metabolica a Vitaminei C, Coenzimei Q10 si glutationei ; deasemena Acidul Alfa Lipoic actioneaza in mod indirect asupra reinoirii vitaminei E.
Acid Alfa Lipoic este des folosit ca un agent terapeutic in situatii in care sint a avut loc deterioarea prin oxidare a celulelor.

Acid L-Glutamic HCL (hidroclorid)
Acid L-Glutamic HCL (hidroclorid) grabeste ciclul mitocondric-citosolic-aspartat, care joaca un rol important in eliminarea reziduurilor rezultate in urma consumului excesiv de alcohol. Deasemenea grabeste si procesul succinic de oxidare (prevenind astfel inhibitia oxalica si acetica din procesul de dehidrogenare succinica).
In plus, se transforma el insusi in forma de a-ketoglutarat prin producerea rapida a oxidarii in ciclul Kerbs.
Concentratia optima a Acid L-Glutamic influenteaza in mod pozitiv glutamatul (ester al acidului glutamic) si sinapsele GAMC din creier , provocind o coordonare mai buna si procesul de inhibitie normala.

Dextrosa / Glucoze
Dextroza incetineste considerabil procesul de oxidare al etanolului avind ca rezultat producerea de deseuri toxice. Dextroza oxideaza in mod rapid in citosol la nivelul celulelor hepatice si , prin crearea unui deficit de citosol intirzie sau impiedica aparitia reziduurile etanolului.

Vitamina B6
Vitamina B6 este necesara in procesul de sinteza al neuro transmitatorilor cum sint serotonina si dopamina. Acesti neuro transmitatori sint necesari pentru functionarea normala a procesului de comunicare dintre celulele nervoase. Vitamina B6 mareste oxigenarea tesuturilor si ajuta organismul sa produca hemoglobina, care este responsabila pentru transportul oxigenului prin celulele rosii ale singelui.

Vitamina B2 (Riboflavina)
Vitamina B2 este esentiala pentru metabolismul carbohidratilor (producerea de energie) si a al amino acizilor. Deasemenea Vitamina B2 mentine sanatoase membranele mucoase (ca de pilda captuseala gurii). Riboflavina este deasemenea necesara pentru activarea piridoxinei (Vitamina B 6) si producerea de niacina, ajutind glandele adrenale.

ACASA    |   INGREDIENTE  |  INTREBARI FRECVENTE |   COMANDA   |   CONTACT    
Copyright © 2008 RU-21. Toate drepturile rezervate |