1q111111
"Eficienta RU-21 este rodul unor cercetari biochimice de virf si bazata pe principii stiintifice.
RU-21 reprezinta un produs de nelipsit in baruri si in cluburi.
Deasemena reprezinta un cadou perfect pentru petreceri si este o idee foarte buna sa goliti citeva pachete intr-un bol de sticla inaintea unei petereceri astfel incit fiecare din invitati sa se poate servi .  Petrecerea dvs va fi cu siguranta un HIT si nimeni nu va fi mahmurit a doua zi !

Cum iau  RU-21 ?
Formula RU-21 creste abilitatea organismului de a metaboliza alcohol. Din acest motiv cele mai bune rezultate se obtin atunci cind luati RU-21 exact in perioada cind consumati alcohol.
Luati doua tablete inainte de prima bautura alcoholica si inca doua dupa ultima bautura alcoholica.  Ideal dar nu absolut necesar este sa mai luati inca doua tablete in mijlocul petrecerii.

RU-21 contine stimulante ?
Nu. RU-21 nu contine nici un fel de stimulant ; ingredientele sint complet natural

Cind trebuie sa folosesc RU- ?

Este o idee foarte buna sa iei RU-21 INTOTDEAUNA cind consumi alcohol. Consumul de alcohol , chiar si in moderatie, poate provoca afectiuni grave. RU-21 nu poate proteja organismul in cazul ingerarii masive de alcohol, care este de dorit sa fie evitata.

Alcoholul are efecte positive asupra sanatatii ?

Anumite persoane beneficiaza de unele efecte positive ale alcoholului ; de pilda, este considerat ca Resveratrol si alti oxidanti prezenti in vinul rosu pot proteja organismul in cazul unor afectiuni.  Pentru a elimina alte efecte toxice ale alcoholului este bine ca RU 21 sa fie ingerat in timpul petrecerilor

RU-21 poate preveni intoxicarea cu alcohol ?

RU-21 nu poate preveni intoxicarea cu alcohol .  RU-21 poate doar ajuta organismul sa elimine toxinele rezultate in urma consumului de alcohol si care afecteaza funcitii importante ale organismului si felul in care va veti trezi a doua zi.  Daca luati RU-21 asa cum trebuie veti putea merge la serviciu a doua zi dupa un party extrem !

Alcoolul are efecte pozitive asupra sanatatii ?

Anumite persoane beneficiaza de unele efecte positive ale alcoholului ; de pilda, este considerat ca Resveratrol si alti oxidanti prezenti in vinul rosu pot proteja organismul in cazul unor afectiuni.  Pentru a elimina alte efecte toxice ale alcoholului este bine ca RU 21 sa fie ingerat in timpul petrecerilor.

De ce unele persoane asimileaza alocholul in mod diferit ?

Femeile posedeaza mai putine enzime necesare metabolizarii alcoholului  si de aceea sint mai expuse la efectele negative ale  consumului de alcohol  decit barbatii.

ACASA    |   INGREDIENTE  |  INTREBARI FRECVENTE |   COMANDA   |   CONTACT    
Copyright © 2008 RU-21. Toate drepturile rezervate |